• Fri frakt över 1000 SEK, fria byten
  • Leverans 2-5 dagar

CEANNIS

Ceannis - JLB Collection - Beauty box

Ett måste – Johanna Lind Bagges fina kollektion med neccessärer och annat fint – här den stora härliga beauty boxen som rymmer allt! 🙂

Den perfekta Beauty Boxen som inte bara är en smart förvaring utan även en snygg inredningsdetalj som lika gärna kan stå på ett bord i hallen med förvaring. Som hudterapeut med 30 år i hudvårds- och skönhetsbranschen är denna skräddarsydd och speciellt framtagen för att rymma så mycket produkter som möjligt men på ett organiserat sätt utan att den ska upplevas stor. Den rymmer till och med den långa hårsprayen som man oftast får ta med sig separat. Ett stabilt handtag, bra dragkedja och ett material som lätt går att torka av.

I insidan av Beauty Boxen finns på ena långsidan, ett fack med dragkedja och på motsvarande sida justerbara resårband för att ställa fast produkter. I Beauty Boxens kortsida finns på respektive sida varsitt litet fack.

Ett exklusivt samarbete med Ceannis och Johanna Lind Bagge ( auktoriserad hudterapeut ). Den kommer i en snygg förvaringsbox. Missa inte heller makeup väskan.

Material: 100% Polyurethane

Mått: L27*W17*H16cm

Färg: Svart/VitTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Andra köpte även

Produkten har blivit tillagd i varukorgen