Retur & reklamation

Öppet köp gäller i 14 dagar från det att paketet hämtats ut. Eventuella returer måste alltså skickas tillbaka inom den tiden - annars blir det en icke godkänd retur och vi måste låta paketet gå i retur till dig.

Varorna måste returneras i originalskick samt originalförpackning. Kartonger till skor/stövlar måste skickas tillbaka med emballage runt om själva originalkartongen. Ej öppet köp på underkläder, strumpbyxor, skönhetsprodukter. Har en plombering brutits från Bad/underkläder gäller ej bytesrätt/öppet köp.

Lägg i följesedeln vi skickat med och markera vilka varor ni returnerar och väldigt gärna med en liten kort kommentar om varför så vi får feedback som gör att vi kan förbättra oss.

Använd den utskrivna returfraktsedeln som vi skickat med och lämna in paketet på ditt ombud. OBS vi kan inte ta emot returer som görs på annat sätt än med våra returfraktsedlar.

När vi mottagit returen sätter vi tillbaka pengarna på ditt kort alternativt krediterar Klarna-fakturan men drar av kostnaden för returen – 50 SEK samt eventuell debiterad fraktkostnad på 50 SEK

Vi har enligt lag 30 dagar på oss att betala tillbaks returer/reklamationer - och vi gör det så snart vi hinner självklart! Om emballaget/originalkartonger till tex skor förstörs pga att kunden skickar utan papper/kartong runtom originalkartongen så drar vi av 20% vid returen.

Om ni har frågor kring er beställning vänligen maila info@plainvanilla.se så återkommer vi så fort vi kan.

Ingela & Johanna med personal

Plain Vanilla