Leveransvillkor

Vi kan erbjuda hemleverans med Budbee - fungerar dock inte för alla postnummer i Sverige - du kan se i kassan om du kan få hemleverans. Vi levererar även med DHL servicepoint och du hämtar smidigt ut ditt paket på närmaste utlämningsställe. Båda leveranssätten kostar 50 SEK oavsett ordersumma.

Speditorer

Leveranstiden är normalt ca 1–3 arbetsdagar. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, beroende på upphämtningar och likande. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan - beställningar som kommer in före klockan 11.00 går oftast iväg samma dag.! Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.

För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Hämta själv i butik

Om du inte har möjlighet att vara hemma och passa speditörernas leveranstider kan du välja Hämta själv som leveranssätt i kassan. Då hämtar du själv dina produkter i vår butik/lager i Jungfrusund på Ekerö utanför Stockholm, när det passar dig.

Plain Vanilla AB
Bryggavägen 133
17851 Ekerö

När du väljer Hämta själv i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webshopens kassa. Efter att din order har tagits emot reserverar vi din beställning hos oss. Vi hör sedan av oss till er och bestämmer en dag och tid för upphämtning!