FRAKTSÄTT

DHL (leveranstid 2-5 arbetsdagar)

Produkterna skickas med DHL Servicepoint och hämtas ut hos närmaste ombud. Fraktkostnad 50 SEK vid beställningar under 1000 SEK.

Ditt paket ligger kvar i 14 dagar innan det skickas tillbaka till oss. För alla paket som inte hämtas ut fakturerar vi 129 SEK - detta för att täcka de kostnader vi haft för att skicka paketet samt få det i retur.

Vi levererar i dagsläget endast till Sverige, Danmark och Finland.

Hämta själv i butik (omgående)
Hämta dina produkter själv i vår butik i Jungfrusund/Ekerö - maila gärna först till info@plainvanilla.se för att kontrollera att din order är packad och klar att hämtas. Beställningar ligger kvar 7 dagar.

MyPack - Danmark, Finland 
För kunder i Danmark och Finland. Vi skickar med Posten MyPack - det kostar 150 SEK. Eventuell retur kostar också 150 SEK. 

Ditt paket ligger kvar i 14 dagar innan det skickas tillbaka till oss. För alla paket som inte hämtas ut fakturerar vi 200 SEK - för att täcka de kostnader vi haft för att skicka paketet samt få det i retur.

BYTEN
Önskar du byta en vara lägger du enkelt en ny beställning i webshopen på den storlek du önskar och skickar tillbaka den felaktiga.

RETURER
Vi skickar med en returfraktsedel i paketet. Lägg i följesedeln och markera vilka varor du önskar returnerna - gärna med en kommentar om varför så vi kan bli bättre! Lämna in paketet hos ditt ombud. Obs paketet måste skickas tillbaka inom 14 dagar efter att du hämtat ut det och det går endast att använda DHLs returfraktsedel som vi tillhandahåller. 

ÅNGERRÄTT & REKLAMATIONER

Alltid 14 dagars ångerrätt!
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen.