FRAKTSÄTT

DHL (leveranstid 2-5 arbetsdagar)

Produkterna skickas med DHL Servicepoint och hämtas ut hos närmaste ombud. Fraktkostnad 50 SEK vid beställningar under 1000 SEK.

Ditt paket ligger kvar i 14 dagar innan det skickas tillbaka till oss. För alla paket som inte hämtas ut fakturerar vi 129 SEK - detta för att täcka de kostnader vi haft för att skicka paketet samt få det i retur.

Vi levererar i dagsläget endast till Sverige, Danmark och Finland.

Hämta själv i butik (omgående)
Hämta dina produkter själv i vår butik i Jungfrusund/Ekerö - maila gärna först till info@plainvanilla.se för att kontrollera att din order är packad och klar att hämtas. Beställningar ligger kvar 7 dagar.

MyPack - Danmark, Finland 
För kunder i Danmark och Finland. Vi skickar med Posten MyPack - det kostar 150 SEK. Eventuell retur kostar också 150 SEK. 

Ditt paket ligger kvar i 14 dagar innan det skickas tillbaka till oss. För alla paket som inte hämtas ut fakturerar vi 200 SEK - för att täcka de kostnader vi haft för att skicka paketet samt få det i retur.

RETURER
Maila oss på retur@plainvanilla.se och skriv RETUR samt vilket ordernummer det gäller i ämnesraden. Ange gärna en kort anledning till returen. Vi återkommer då med en returfraktsedel som du skriver ut och klistrar på paketet. När vi mottagit returen krediterar vi Klarna-fakturan alternativt sätter tillbaka pengarna på ditt kort och drar av en kostnad på 50 SEK för returfrakt samt eventuellt debiterad fraktkostnad på 50 SEK - alltså totalt 100 SEK.

ÅNGERRÄTT & REKLAMATIONER

Alltid 14 dagars ångerrätt!
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen.