Returer

Våra rutiner för Returer är här för att underlätta för er! Vill ni av någon anledning returnera en vara eller ett köp gör ni enklast såhär: Maila oss på retur@plainvanilla.se - skriv ordernummer och vad du returnerar - och gärna orsak till returen! Är det så att du vill byta storlek så är det enklaste att du lägger en ny order på varan med den storlek du önskar - detta för att varor inte ska hinna ta slut innan vi hinner reservera/ta bort från lagret! OBS Ge oss 24 timmar att svara på era returmail, snälla! Har ni inte fått svar inom 48h (arbetsdagar) så maila oss igen på info@plainvanilla.se 

När du mailat oss skickar vi dig en returfraktsedel som du använder för att skicka tillbaks varan/plagget - du printar enkelt ut och lämnar in på närmaste DHL ombud! 

När vi fått tillbaks returen krediterar vi ditt kort eller makulerar ev klarna faktura - minus returfrakten om du returnerat allt - dvs sek 49:-. Vi skickar fraktfritt om din beställning är på över sek 1.000 - och har du betalat frakt på en beställning under sek 1.000 så kostar en retur av hela din beställning sek 49 i frakt till dig och sek 49 i retur.

Vi har enligt lag 30 dagar på oss att betala tillbaks returer/reklamationer - och vi gör det så snart vi hinner självklart! Om emballaget/originalkartonger till tex skor förstörs pga att kunden skickar utan papper/kartong runtom originalkartongen så drar vi av 20% vid returen.

Hoppas ni ska tycka detta är enkelt och bekvämt!
Har ni några funderingar så bara hör av er!

Ingela & Johanna

Plain Vanilla