Välkommen till våra butiker

Varmt välkomna ut till vår mysiga butik i Jungfrusund - Ekerö - strax utanför Stockholm! Vi har en härlig blandning av kläder, skor och inredning som vi valt ut med omsorg! 150 kvm fyllda med fantastiska varumärken! <3! Precis nyöppnad är butiken i Bromma - Alviksvägen 1 - mitt emot Alviks Måleri!

Vi har märken som Busnel, By Malina, Sportmax, Bodaskins, Birgitte Herskind, Billi Bi, Voluspa för att nämna några. Ett femtiotal varumärken samsas i vår butik och vi är alltid på jakt efter nya spånnande märken! Vårt egna märke Plain Vanilla har vi såklart hela sortimentet av - samt tidigare kollektioner och provkollektioner till fantastiska priser!


Öppettider: På vardagar är vi på plats 10-18 och på lördagar 11-15! ! 
Telefon vardagar 10-18: 070-4289092 (om vi inte svarar kan det bero på att vi har kunder i butiken - smsa gärna då så ringer vi upp)

Någon gång per månad har vi också kvällsöppet.  Vill ni vara säkra på att inte missa några tjejkvällar eller kvällsöppet-tillfällen så anmäl er till vårt nyhetsbrev (maila info@plainvanilla.se). Följ oss gärna på Instagram - www.instagram.com/plainvanillaswe och Facebook - www.facebook.com/plainvanillaswe

Är ni ett gäng tjejer och vill ha butiken för er själva någon kväll eller dag så går det självklart bra att boka - vi ordnar lite att dricka och ser till att ni får all hjälp med shoppingen ni vill ha och behöver :)!

Vi hoppas att ni ska tycka om vår lite personliga mysiga butik - vi älskar att vara här och träffa er!

Varmt Välkomna <3,
Johanna, Ingela, Malin, Rebecka, Amanda & Hanna mfl
Plain Vanilla